Woningkiezer Townhouses Lookout

Nieuwsgierig naar de in aanbouw zijnde Townhouses? Laat je verrassen op de interactieve kavelkaart. Hier kun je de beschikbare stadswoningen en appartementen bekijken. De Townhouses worden nog dit jaar opgeleverd, dus dat is gunstig voor je dubbele lasten.

Maak kennis

Een nieuw thuis gaat natuurlijk in de eerste plaats over fijn wonen. Dus over dat gegeven informeren wij je graag:

Middels een speels trapje, kom je via de glazen voorgevel direct in de ruime woonkeuken binnen. Een zijdeur geeft nog toegang tot een berging voor fietsen waar ook de warmtepomp installatie staat. De mooie woonkeuken met eilandopstelling van SieMatic heeft voldoende plaats voor en een grote eettafel en een zit- en/of speelhoek voor de kinderen. De gehele benedenverdieping heeft een verdiepingshoogte van circa 3m.

De woonkeuken komt direct uit op privé tuin, die dan weer overvloeit in de “stad tussen de bomen”; een groene, glooiend autoluw park waar kinderen ongestoord kunnen spelen en jijzelf een kopje koffie of terrasje kan pakken in de horeca die in het park gepland staat.

Op de eerste verdieping is een grote living, waar een thuisbioscoop makkelijk realiseerbaar is. Een slaapkamer en badkamer bevindt zich ook op deze verdieping. In TH2 tref je zelfs twee slaap/werkkamers op de eerste verdieping.

De bovenste verdieping heeft de tweede badkamer, een kast voor techniek (wasmachine en droger) en naast de 2 ruime slaapkamers, een balkon over de hele breedte van deze stoere en luxe woning

De woningen zijn energieneutraal en vanzelfsprekend voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen. 

Je parkeert je auto uit het zicht in SmartDock.

Samengevat, een hoogwaardig nieuwe eengezinswoning met de volgende kenmerken:

  • Energieneutraal
  • Op eigen grond
  • Géén onderdeel van een VVE of andere beheervereniging
  • Minimaal 3 slaapkamers
  • Standaard 2 badkamers (uitgezonderd bouwnummer 3010)
  • Parkeren in een overdekte garage op loopafstand. Dit is voor 5 jaar na oplevering (verwachting voorjaar 2024) inbegrepen in de koopsom
  • Alle denkbare voorzieningen op loopafstand; te denken aan supermarkten, een bioscoop en Food hall
  • Op fiets afstand van Haarlem centrum
  • Nabij uitvalswegen en dicht bij goede OV verbinding met Amsterdam en Schiphol

Plattegronden Townhouses

Lookout

Het sluitstuk van Elements zijn de Lookouts-appartementen. Acht heerlijke appartementen vol licht en lucht. Er zijn nog 2 woningen beschikbaar: bnr 3112 (type B) en 3417 (type A).

Lookout

Super energiezuinig

Of je nu een appartement op de eerste verdieping of hoger koopt, je krijgt altijd uit over de parkachtige omgeving. De Lookouts zijn voorzien van een SieMatic eilandkeuken met Siemens / Bora apparatuur en een badkamer en toilet van Villeroy & Boch. Optioneel kun je de vloeren en wanden laten afwerken. Zodra je dan de sleutel krijgt, hoef je alleen nog maar je meubels neer te zetten en je kunt er wonen.

Parkeren doe je in overdekt parkeergebouw SmartDock. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenberging. Het appartement is energieneutraal, vanzelfsprekend met vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen.

Plattegronden Lookout